TELEVISA

Noviembre 2016

Televisa required an acoustic space with a certain amount and quality of sitting places, a projector, a screen, and a podium. Here, the directors and their teams were meant to take a look at pilots and decide which will air. The room offers comfort and simple elegance. It is escalated to extend the angle of view. Walls and ceiling are covered with acoustic elements proposed by CADI.  The design also adjusts the back of the screen to their audio specifications, top ceiling to their lighting and video configurations and near to the access, there is a service area for coffee and general control and equipment.    

Cliente:

Televisa Chapultepec

Tipo:

Sala de Proyección

Ubicación:

Televisa Chapultepec,

CDMX, México.

Propiedad:

128.17 m2

Área construida:

128.17 m2